Altijd het beste in huis

Wie zijn wij

Bokhorst Installatietechniek is een dynamisch bedrijf met ca 40 medewerkers werkzaam in de regio groot Rotterdam. Wij streven ernaar onze relaties te ontzorgen bij het in stand houden haar installaties.

Bokhorst Installatietechniek heeft haar beleid dan ook gebaseerd op een vijftal B's, beter bekend als de 5 B's van Bokhorst.

  • Bereikbaarheid

  • Beschikbaarheid

  • Betrouwbaarheid

  • Betrokkenheid

  • Bewustheid

Hiermee zijn wij in staat om een gedegen samenwerking op te bouwen en te behouden met onze relaties. Zo is onze organisatie voorzien van een 24 uurs service en een heldere interne en externe communicatiestructuur. Naast deze bereikbaarheid, zorgen wij ervoor dat de juiste man met de juiste kennis en juiste middelen op het afgesproken moment beschikbaar is. Op deze manier menen wij u een betrouwbare service te leveren. Op de lange termijn streven wij ernaar dat u het gevoel heeft dat Bokhorst Installatietechniek een onderdeel wordt van uw bedrijfsvoering, er onstaat betrokkenheid met u, uw processen en uw installaties. Om het geheel compleet te krijgen zijn wij altijd bewust van de ontwikkelingen in techniek, besparingsmogelijkheden en MVO waarmee wij u altijd op de hoogte houden van verbeteringen en innovaties.