SPECIALIST IN VERDUURZAMEN

Oplossingen

Bokhorst Installatietechniek is gespecialiseerd in het duurzaam maken van woningen door het effectief isoleren en gebruik te maken van duurzame oplossingen die merkfabrikanten leveren. Op weg naar energieneutraal wonen.

De combinatie van technische oplossingen zorgt voor het rendement. Daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een analyse en rapportage. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw huis energiezuiniger wordt, een gezonder binnenklimaat biedt, meer woongenot geeft en sterk in waarde stijgt. Bel voor een afspraak 0180 – 20 00 10.

Alternatieve energie

Het klimaat en comfort in de woon- en werkomgeving optimaliseren heeft veel te maken met energie. Duurzaam omgaan met die energie betekent in de eerste plaats het gebruik van fossiele brandstoffen als olie, gas en kolen te beperken en zoveel mogelijk alternatieve energiebronnen aan te boren als wind, zon, en water. En zo ‘groene’ stroom op te wekken.De techniek stelt ons in staat dit steeds eenvoudiger en vooral efficiënter te realiseren. Wij adviseren u graag over zowel de duurzame installaties als de energiebronnen.

Besparingen

Verduurzamen is anders denken. Het is juist dat verduurzamen vraagt om investeren, het is net zo juist dat verduurzamen heel veel oplevert. Het bespaart energie dus levert, direct aantoonbaar, lagere kosten op. Veel meer doet het voor onze toekomst. Wij moeten onze verantwoording nemen om die toekomst een stukje beter achter te laten voor onze kinderen.

Besparen op het energieverbruik is een direct renderende mogelijkheid. Dat doen we door te isoleren, leef- en werkklimaat te zuiveren en minder fossiele brandstoffen te gebruiken. Bokhorst Installatietechniek helpt graag verantwoord om te gaan met ons milieu.

Verantwoord verbruik

Installaties zonder kopzorgen. Dat is voor u en ons de kern van de zaak. Energie is kostbaar, in meerdere betekenissen van het woord. Daarom adviseren wij u graag over een verantwoord energieverbruik.

In samenwerking met deskundige partners verzorgen wij de analyses, de rapportages en aanbevelingen. In de praktijk blijkt meer dan eens dat eenvoudige ingrepen tot forse besparingen kunnen leiden. Dit kan komen uit te veel betaalde energiekosten of het installatietechnisch ontwerp waar het verbruik verminderd kan worden of zelfs hergebruikt.