GOED IN GAS, WATER, LUCHT EN LICHT

Werkzaamheden

Bokhorst Installatietechniek neemt graag al uw zorgen uit handen. Elke klus, ongeacht de grootte, voeren onze professionals van A tot Z uit, van bouwkundige werkzaamheden tot aanvragen van bijvoorbeeld subsidie.
Wij verzorgen met eigen middelen de volgende werkzaamheden voor u.

– Loodgieterswerkzaamheden
– Klimaatinstallaties
– Elektra

Wij onderscheiden ons door voorop te lopen in specifieke vakgebieden als duurzame oplossingen voor het reduceren van Co2 uitstoot en het besparen op de energiekosten.

Loodgieterswerk

Bokhorst Installatietechniek verzorgt alle mogelijke loodgieterswerkzaamheden: Gas- en watertechnische installaties, dakwerk, sanitair en rioleringen. Zowel de aanleg van de installaties als het (preventief) controleren, onderhouden en renoveren is bij onze mensen in betrouwbare handen.

Die werkzaamheden voeren wij uit volgens de meest recente normeringen en wettelijke eisen zoals het ‘gasloos’ bouwen, gasaansluitingen verdwijnen.

Klimaatbeheersing

In woningen en bedrijfsruimtes ontwerpt, installeert, vervangt, repareert en onderhoudt Bokhorst Installatietechniek alle installaties die zorgen voor een optimaal en behaaglijk woon- en werkklimaat, ongeacht het merk: cv-warmtesystemen, ventilatiesystemen en koelinstallaties.

In onze advisering voor de beste oplossingen zijn wij merkonafhankelijk. Dat garandeert een advies dat op maat is gemaakt voor uw wensen: effectief en kostenbewust.

Elektra

Dankzij de inzet van moderne elektrische middelen zijn woningen, winkels, kantoor- en bedrijfspanden steeds comfortabeler in te richten. Aansturing van de verlichting vanuit één punt of via uw mobiele telefoon en op afstand bedienbare instelling van de klimaatbeheersing bijvoorbeeld.

Extra voordeel van het werken met onze professionals is dat u twee disciplines, loodgieterswerkzaamheden en elektra aanleggen en onderhouden, combineert en door één betrouwbare partij laat uitvoeren.