BOKHORST ONTZORGT DANKZIJ SERVICE EN KWALITEIT

Dienstverlening

Bij Bokhorst Installatietechniek staat u als klant voorop. Onze mensen staan voor kwaliteit en beschikken over een hoge kennis van de techniek en de juiste materialen. Na het verhelpen van een storing garanderen wij dat u weer over een kwalitatieve en juist werkende installatie beschikt.

Voorafgaand aan de reparatie maken wij een analyse van de aard van de storing en de nodige werkzaamheden en onderdelen om uw installatie weer in nieuwstaat te brengen. Zo weet u vooraf wat onze mensen gaan doen en welke kosten hier aan verbonden zijn.

Abonnementen

Bij Bokhorst Installatietechniek bent u met een abonnement verzekerd van de beste service. Wij bieden abonnementen voor diverse terugkerende werkzaamheden zoals het jaarlijks reinigen van uw dakgoten en onderhouden van uw CV installatie en airco.

Voor CV ketels (eventueel gecombineerd met uw ventilatiesysteem) hebben wij enkele standaard varianten. 

Stuur ons een mail voor de mogelijkheden!

Storing melden

Met het contactformulier kunt u een storing melden. Uw melding wordt tijdens kantoortijden behandeld en wij zullen u aansluitend zo snel mogelijk benaderen voor het maken van een afspraak.

Heeft u een urgente storing, dan verzoeken wij u deze storing telefonisch te melden op ons algemene telefoonnummer (0180 – 20 00 10). Wij maken dan direct een afspraak met u. Wij danken u alvast voor de gedane melding en dragen zorg voor een correcte afhandeling.