WIJ ZIJN BOKHORST

Vanuit onze hoofdvestiging in Ridderkerk pakken wij met ruim 100 collega’s al vele decennia elke klus aan op het gebied van installatietechniek. Wij gaan daarbij altijd voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers, door ervoor te zorgen dat de opdracht naar volle tevredenheid wordt afgerond. Ook als we gaandeweg tegen onvoorziene problemen aanlopen. Wij werken dan ook niet zozeer voor u, als wel samen met u aan het project.

Het grote aantal opdrachten en de diversiteit daarin, hebben ons een schat aan kennis en ervaring opgeleverd die we graag ook voor uw project inzetten. Daar zijn wij met z’n allen best trots op. Zo zorgen wij altijd voor een oplossing, wat uw uitdaging ook is. Wij werken weliswaar door heel het land, maar zijn voornamelijk actief in de regio groot Rijnmond

Duurzaamheid

Medewerkers

Wij hebben een grote kern collega’s in vaste dienst, aangevuld met een kleine flexibele schil aan inhuurmonteurs. Hoewel we een erkend leerbedrijf zijn, hebben we ook onze eigen Bokhorst Academy. Daarmee werken we met elkaar voortdurend aan onze kennis en kunde in ons vakgebied, zodat we met elkaar altijd de hoogste kwaliteit blijven leveren.

Door de vele jaren heen zien we nauwelijks verloop onder onze medewerkers. En als er al een collega vertrekt, dan komt hij na verloop van tijd vaak weer terug. Daar zijn we best trots op. Want het zegt zo veel over de aard van ons bedrijf en de kwaliteit van onze organisatie. Op onze werkenbij website zijn niet alleen de vacatures te lezen, maar hebben we ook wat quotes van een paar van onze collega’s geplaatst, wat Bokhorst zo typeert.

Vanwege de groei van onze organisatie hebben wij altijd plaats voor nieuwe, aankomende collega’s, in uiteenlopende vakgebieden. Daarbij is niet je opleiding of achtergrond het belangrijkste, maar wel je instelling en motivatie. Kijk gerust hier voor onze vacatures en neem contact met ons op. Wie weet word jij binnenkort lid van ons team.

Wil jij een mooie baan in een tof team?

Wil jij een goed salaris, groeikansen en meewerken aan mooie projecten? Dan bieden wij je dat, en nog veel meer. Ons bedrijf bestaat al vele decennia en we groeien gestaag door. Daarom hebben wij altijd plaats voor nieuwe, enthousiaste collega’s. Ben jij dat? Kijk dan eens verder op werkenbijbokhorst.nl. We horen graag van je.

Bel ons vandaag nog

Als er een uitdaging is hebben wij de oplossing