Onze diensten hebben betrekking op verduurzaming van de leefomgeving, door het leveren van alle technologieën die nodig zijn om energie efficiënter te gebruiken en duurzame energiebronnen te benutten. Dat betreft alle technologische installatiesystemen, sanitaire voorzieningen, dak- en zinkwerk, riolering en waar nodig het elektra. Dat doen we elke dag weer met ruim 100 collega’s al vele decennia. Wij werken in opdracht voor onze opdrachtgevers per individueel bedrijfspand, per woning of voor complete woonblokken.

Advies

Vaak begint ons werk met een gedegen en doordacht advies, bijvoorbeeld over de meest geschikte systemen en apparaten voor een bepaalde situatie. Wij helpen graag mee bij het ontwerpen van een optimaal systeem. Als het overigens over Advies & Ontwerp gaat staan onze vakkundige en ervaren tekenaars, engineers en (verduurzamings-) adviseurs u graag bij in het vinden van oplossingen voor installatietechnische en werktuigbouwkundige uitdagingen. Zo zijn wij als installatiebedrijf uw complete dienstverlener.

De installatietechnische en werktuigbouwkundige systemen en voorzieningen die wij graag voor u verzorgen:

Klimaatinstallaties

Het belang van duurzame energie is sterk toegenomen, om de energievoorziening in de toekomst te kunnen garanderen en het opwarmen van de aarde te beperken. Voor diverse klimaatinstallaties zorgen wij graag voor een duurzame oplossing.

Loodgieterswerk

Voor alle loodgieters werkzaamheden, waaronder het installeren van sanitaire systemen en voorzieningen, het repareren van lekkages en het vervangen van leidingwerk kunt u bij ons terecht. Dat kan incidenteel, maar ook na periodieke controles van een individueel pand of van een compleet woonblok.

Dak- en zinkwerk

Het is logisch, dat elke woning en ieder bedrijfspand waterdicht moet zijn. Voor alle dak- en zinkwerk, voor elke soort dak zijn wij u graag van dienst. Ook als het onderhoud en reparaties betreffen.

Sanitair

Badkamer, toilet, douche en keuken, alles wat te maken heeft met persoonlijke verzorging en hygiëne behoort tot het sanitair. Van waterleiding en waterkraan tot afvoer en riolering, maar ook alles wat hier tussen zit valt onder onze kennis en kunde. Wij zorgen ervoor, ongeacht het gewenste niveau van comfort, dat al deze voorzieningen en installaties op elkaar zijn afgestemd, zodat het allemaal voldoet aan de gestelde eisen.

Onderhoud

Het periodiek controleren, onderhouden en indien nodig repareren van alle systemen en voorzieningen voeren we graag en vooral vakkundig voor u uit. Voor service & onderhoud werken wij voor u op basis van vaste contracten, of op afroepbasis.

Advies & Ontwerp

Bokhorst

Verduurzamen & Renoveren

Bokhorst

Duurzaam Transformeren

Bokhorst

Service & Onderhoud

Bokhorst

Bel ons vandaag nog

Als er een uitdaging is hebben wij de oplossing