Archief

Van Vollenhovenkwartier – Rotterdam

In het historische Scheepvaartkwartier worden ruimtelijke citylofts en appartementen ontwikkeld die van alle gemakken voorzien zijn. Wij van Bokhorst bouwen met veel plezier mee. ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Klooster Catharinadal – Oosterhout

Prachtige verbouwing/restauratie van de bijgebouwen van het Catharinadal klooster in Oosterhout. Bokhorst is verantwoordelijk voor de installatietechniek. ” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

De Binck / Den Haag

De Binck is het eerste project op Binck Eiland dat in verkoop is gegaan. Het markante kantoorgebouw van 9 verdiepingen aan de Binckhorstlaan wordt getransformeerd tot een prachtig en ultramodern Haags appartementengebouw. Opvallend aan het ontwerp is de toevoeging van ‘de duikplank’ op het rechter gedeelte van het gebouw, en natuurlijk de balkons. De stoere […]

Ventilatie vervangen, Spijkenisse.

Ventilatie vervangen, Spijkenisse. In opdracht van De Leeuw Van Putten hebben wij bij 600 woningen de mechanische ventilatie box en de ventielen vervangen en de kanalen gereinigd.

Renovatie 38 woningen, Rhoon.

Renovatie 38 woningen, Rhoon. De bestaande MV is in alle woningen vervangen door ClimaRad K fan. Ventilatoren. CO2 gestuurd en bestaande CV ketel is vervangen.

Keukenrenovatie, Spijkenisse.

Keukenrenovatie, Spijkenisse. In opdracht van Moree zijn de installatietechnische aanpassingen gedaan voor het vernieuwen van de keukens in de wijk Hoek 3.

Vervangen hemelwaterafvoer, Rotterdam.

Vervangen hemelwaterafvoer, Rotterdam. Alle hemelwaterafvoeren aan het complex van de Ameidestraat 190-476 te Rotterdam zijn vervangen.

Aanpassing drinkwaterinstallatie.

Aanpassing drinkwaterinstallatie. Uitvoering van diverse aanpassingen aan de waterleiding in opdracht van Siemens. Hiermee voldoet Enecogen aan de gestelde eisen van drinkwaterleverancier Evides.

Vervanging warmtebron, Capelle aan den IJssel.

Vervanging warmtebron, Capelle aan den IJssel. De verwarmingsinstallatie waarmee tevens de warm tapwater voorziening wordt verzorgt, is vervangen voor een cascadeopstelling.

Woningverbetering, Ridderkerk.

Woningverbetering, Ridderkerk. 201 woningen zijn voorzien van een nieuwe CV en ventilatie installatie. In overleg zijn duurzame oplossingen waaronder PV panelen en een ventilatiewarmtepomp aangebracht.