DAAROM BOKHORST

Onze enorme kennis van en ervaring met installatietechniek speelt een belangrijke rol in de verduurzaming van de gebouwde omgeving en de transitie naar duurzame energie. Dat kan gaan om bedrijfspanden, individuele woningen of complete woonwijken.

Onze kennis en kunde omvatten alle technische systemen en installaties die nodig zijn om een woning of bedrijfspand te voorzien van de benodigde faciliteiten, zoals verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair en elektriciteit. Doordat wij deze systemen op een duurzame manier (mede) ontwerpen en installeren, verbeteren wij de energie-efficiëntie en kan er meer gebruik worden gemaakt van duurzame energiebronnen.

ERVARING

De vele decennia aan kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd zetten wij dan ook graag in voor uw project. Daarmee voeren wij het installatietechnische werk efficiënt uit, met een langdurige werking op lange termijn. Het is het grote aantal en de diversiteit aan projecten die wij de afgelopen decennia hebben gedaan, die maken dat wij efficiënt en kostenbesparend werken.

Dankzij onze hoge klantenservice en de kwaliteit die wij leveren, zijn wij voor elke opdrachtgever een betrouwbare partner. Wij zijn altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving en gebruiken daarbij uitsluitend hoogwaardige producten en materialen, die aan alle veiligheids- en prestatie-eisen voldoen. Wij zijn volledig gekwalificeerd en gecertificeerd voor BRL, F-gassen/STEK en VCA*. Dat maakt ons een betrouwbare installateur. Dat is Bokhorst Installatietechniek.

Duurzaamheid

Bel ons vandaag nog

Als er een uitdaging is hebben wij de oplossing