Als specialisten op het gebied van installatietechniek hebben wij met trots de installatiewerkzaamheden voor de W- en S-installaties mogen uitvoeren. Samen met de E-installateur en hoofdaannemer hebben wij de engineering tot in de puntjes uitgewerkt in een BIM-model. Dit resulteerde in een gestroomlijnd proces waarbij alle partijen nauw samenwerkten om het beste resultaat te behalen.

Een grote uitdaging bij dit project was het installeren van de water-water warmtepompinstallatie in de technische ruimte. Om deze uitdaging te overwinnen, hebben we gebruikgemaakt van prefab skid-opstellingen, waarbij we de WTW-unit hebben kunnen integreren. Dit zorgde voor een compact en efficiënt eindresultaat dat perfect past bij de huidige energietransitie.

Het oude gemeentehuis heeft nu een prachtige transformatie ondergaan en is omgetoverd tot 26 moderne appartementen met installaties die klaar zijn voor de toekomst. Wij zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan dit succesvolle project en zijn ervan overtuigd dat de nieuwe bewoners kunnen genieten van optimaal wooncomfort met duurzame en efficiënte installaties.

WERKLOCATIE

Wateringen

DOORLOOPTIJD

Start: voorjaar 2022
Oplevering: begin 2023